Epona Legal Desktop: sectorexpertise van Epona gebundeld met de kracht van Microsoft

Dutch only – Doen waar je het beste in bent en belauwerd worden om je prestaties: het streven van iedere advocaat… én van Epona! Onze software en consultants leveren topkwaliteit en dat wordt keer op keer bevestigd door onze klanten.

De Epona Legal Desktop is hier een mooi voorbeeld van. Voor een bedrag vanaf €29,95 per gebruiker per maand heeft u alles wat nodig is om uw cliënten optimaal bij te staan:

○ Een complete werkomgeving in een perfect beveiligde Cloud omgeving
○ Microsoft Office 365 (Word, Excel PowerPoint, Outlook, Exchange, Lync én SharePoint)
○ DMSforLegal, een uiterst compleet document- en e-mail management systeem inclusief volledige integratie met Office 365

Desgewenst kunnen hier nog extra applicaties aan worden toegevoegd zoals ContactManager (relatiebeheer) en LegalWord (huisstijl, documentcreatie en modellen). Dit voor een meerprijs van slechts €10,- per gebruiker per maand per applicatie. Als service bieden wij kostenloos de mogelijkheid om de Epona Legal Desktop volledig geïntegreerd op te leveren met uw praktijkmanagementsysteem*.

Omdat onze juridische werkplek volledig gebruik maakt van Microsoft software kunnen we rustig stellen dat er geen andere oplossing op de markt is die beter integreert en eenvoudiger werkt dan de Epona Legal Desktop.

Een recept dat compatibel is met Microsoft Matter Center én minstens net zo belangrijk: een schaalbare oplossing. Of u nu als zelfstandig advocaat werkt, of in een kantoor met 100 collega’s, onze Legal Desktop is dé oplossing die advocatenkantoren – ongeacht de grootte – ondersteunt.

Daarnaast betaalt u nooit te veel omdat er per maand bepaald kan worden hoeveel digitale werkplekken nodig zijn, één van de vele voordelen van werken in de Cloud.

Steeds meer kantoren stappen over van oude, dure en gecompliceerde software naar moderne, betaalbare en optimaal presterende totaaloplossingen. Dat Epona een grote rol speelt bij deze trend is geen verrassing, wij werken namelijk al vele jaren aan producten die uw dagelijkse werkzaamheden ondersteunen en vereenvoudigen.

Neem vandaag contact op en wij laten u zien hoe u morgen kan werken!

* o.a. FORTUNA, NEXTMatters, CCLaw, Aderant Expert, Fidura en Legalsense