VBTM Advocaten klaar voor de toekomst met DMSforLegal en ContactManager

In Dutch only – Synergie voordelen Lexxyn Groep faciliteren probleemloze migratie naar een toekomstbestendige ICT omgeving.

VBTM Advocaten, een middelgroot landelijk opererend kantoor gespecialiseerd in vastgoed en marktleider in het bijstaan van woningcorporaties in heel Nederland, heeft gekozen voor DMSforLegal en ContactManager van Epona Legal B.V.
Met DMSforLegal kan VBTM Advocaten toewerken naar volledige digitale dossiervorming. Met dit door Epona ontwikkelde en op Microsoft SharePoint gebaseerde Document Management Systeem kan op een uiterst gebruiksvriendelijke manier gewerkt worden en is het mogelijk om op een eenvoudige manier documenten te delen met cliënten.

Naast DMSforLegal krijgen de medewerkers van VBTM Advocaten tevens de beschikking over ContactManager, een speciaal voor de advocatuur ontwikkeld relatiebeheersysteem dat op een laagdrempelige manier relevante kantoorinformatie toegankelijk maakt en waarmee effectieve e-mailmarketing campagnes opgezet kunnen worden.

Met DMSforLegal en ContactManager maakt VBTM Advocaten een grote stap voorwaarts.
Momenteel maakt het kantoor gebruik van CCLaw, de praktijkmanagement software van Clip Consultants en wordt BigHand ingezet voor het digitaal dicteren. De volledige kantoorautomatisering is ondergebracht bij ICT Concept en de telefonie wordt verzorgd door Helder Telecom. Al deze bedrijven maken deel uit van de Lexxyn Groep, een samenwerkingsverband van bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector.

Door te kiezen voor de dienstverlening van de bij de Lexxyn Groep aangesloten bedrijven maakt VBTM Advocaten op een slimme manier gebruik van de synergievoordelen binnen Lexxyn. De koppelingen tussen DMSforLegal, ContactManager en CCLaw die nodig zijn voor een naadloze integratie van deze systemen vormen een duidelijk voorbeeld van de kracht van de Lexxyn Groep: alle softwareontwikkelaars opereren immers binnen dezelfde samenwerking hetgeen een optimale communicatie mogelijk maakt met een probleemloze werking van de uiteindelijke oplossing als resultaat.

Volgens Hans van Doesburg, partner bij VBTM Advocaten, wil VBTM Advocaten toe naar volledige digitalisering en ook extra diensten kunnen bieden voor cliënten. Dat laatste wordt vooral mogelijk gemaakt door DMSforLegal waarmee het mogelijk is om op eenvoudige wijze multifunctionele en cliënt-specifieke portalen in te richten die de samenwerking tussen advocaat en cliënt ten goede komen.

“De keuze voor de Lexxyn Groep is voor ons voordehand liggend omdat onze ervaring geleerd heeft dat de samenwerking tussen de bij deze groep aangesloten bedrijven optimaal is en we ons niet keer op keer hoeven af te vragen wie we voor welk vraagstuk moeten benaderen. Daarnaast hebben de referenties over zowel DMSforLegal als ContactManager ons overtuigd van het feit dat we met deze investering volledig zijn voorbereid op de toekomst”, aldus Van Doesburg.