Marktleiders Epona en Legal Intelligence bundelen krachten

In Dutch only: Epona Legal B.V. – ontwikkelaars van het op Microsoft SharePoint gebaseerde document management systeem DMSforLegal – en Legal Intelligence – dé zoekmachine voor alle vertrouwde juridische bronnen – hebben gisteren op PLEIT een vergaande samenwerking aangekondigd.

DMSforLegal en Legal Intelligence kunnen in het tweede kwartaal van 2016 aan elkaar worden gekoppeld zodat beide systemen probleemloos met elkaar kunnen communiceren. Zo wordt het mogelijk om vanuit DMSforLegal te zoeken in de bronnen van Legal Intelligence, en desgewenst vanuit Legal Intelligence de eigen documenten uit DMSforLegal te doorzoeken. Daarnaast wordt het mogelijk om gevonden documenten vanuit Legal Intelligence te exporteren naar het digitale dossier in DMSforLegal.

Het koppelen van DMSforLegal en Legal Intelligence maakt het voor de juridische professional makkelijk om kennis op een eenvoudige wijze te hergebruiken. Daarnaast is het niet meer noodzakelijk om steeds tussen beide systemen te switchen tijdens research, dit bespaart veel tijd.
Marjan Hermkes, directeur bij Epona Legal B.V., is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “Bij Epona zijn we altijd op zoek naar optimalisatie van werkprocessen voor advocaten. De integratie met Legal Intelligence draagt hier zeker aan bij en zal door onze gemeenschappelijke klanten met open armen worden ontvangen!”

Marco Boomsma, marketing- en salesmanager bij Legal Intelligence voegt toe: “Steeds meer klanten completeren het aanbod van uitgeverscontent en openbare bronnen met eigen documenten. Wij bieden in dit kader verschillende oplossingen. Door integratie van ons zoeksysteem met DMSforLegal maken we het werk voor juristen, advocaten en ondersteunende medewerkers eenvoudiger en efficiënter.”

Voor meer informatie over deze samenwerking kunt u contact opnemen met Marjan Hermkes.